Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

13 april ALV en cursusdag

Beste VASN-leden,

Op dinsdag 13 april 2021 van 9.30 tot 15.15 uur vindt de actualiteitencursus plaats met het thema fiscale actualiteiten met een casus passend in ons jaarthema “Fiscaal”.

De dag begint met een korte Algemene Ledenvergadering.

Sprekers

De eerste spreker is de heer mr. Hans Jansen, centraal jurist bij Netwerk Notarissen Centrale Organisatie. De heer Jansen gaat in zijn presentatie in op artikel 1B, 1E en 1F. Gevolgd door een presentatie van de heer mr. André Verduijn, belastingadviseur agro bij Countus, op het gebied van de stakingsregeling bij omzetting nieuwe bedrijfstak.

In het middagdeel hebben we presentaties van mevrouw Monique Bieleman, belastingadviseur en gespecialiseerd in agrofiscaliteit bij Alfa Accountants en Adviseurs, over de landbouwvrijstelling en de heer Bert Zijlstra, specialist overdrachtsbelasting, waar hij ook over zal spreken, bij de Belastingdienst.

Wilt u graag de bijdragen van de sprekers terugkijken? Log in als VASN-lid en u kunt de presentaties downloaden. Een aanrader!

Programma

9.30 – 10.00 uur Algemene Ledenvergadering
10.15 – 11.15 uur Cursus deel 1 (mr. J.A.G. (Hans) Jansen)
11.30 – 12.30 uur Cursus deel 2 (mr. André Verduijn)
12.30 – 13.00 uur Lunchpauze
13.00 – 14.00 uur Cursus deel 3 (Monique Bieleman)
14.15 – 15.15 uur Cursus deel 4 (Bert Zijlstra)
15.15 uur Einde

Deelname aan deze VASN cursusdag is gratis voor VASN-leden. U dient zich wel van tevoren aan te melden, zodat wij studiepunten kunnen toekennen.

Het volgen van deze gehele cursusdag levert u 6 studiepunten op (VASN/KNB en SOMN in aanvraag). Uw digitale aanwezigheid registreren wij gedurende de sessie. Op basis van het aantal aanwezige cursusuren zullen wij uw studiepunten berekenen voor deze dag.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor deze cursusdag. U ontvangt per sessie een aparte deelnamelink per e-mail. Mocht u een week voor aanvang van de cursusdag nog geen e-mail met deelnamelink hebben ontvangen, neemt u dan contact op met het secretariaat via info@vasn.nl.

We hopen u online te zien op 13 april!

Namens,
VASN secretariaat en bestuur