Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

Boeren met toekomst in Aarlanderveen

In de Nieuwe Oogst lezen we over de Aarlanderveenpolder. Een polder van 500 hectare waar nu nog 10 boeren hun melkveehouderijbedrijf hebben en verder enkele hobbyboeren aanwezig zijn. Deze polder heeft geen natuuropgaven en ruimtelijke claims en dat maakt de polder interessant voor een volgende generatie melkveehouders. Daarom is het project ‘Boeren met toekomst in Aarlanderveen’ opgestart, met o.a. LTO Noord. Een lezenswaardig artikel waarbij gekeken wordt vanuit kansen onder het motto ‘stilstaan is achteruitgang’.

Als agri-notaris vind ik het leuk nu eens te lezen over kansen in een agrarisch gebied in plaats van beperkingen. Met jonge agrarisch ondernemers wil LTO Noord de kar in dit gebied gaan trekken. Eindelijk eens een positieve vibe! Volle kracht vooruit.

Annet Varekamp

maakt deel uit van het redactieteam van deagrinotaris.nl. Mr J.W. (Annet) Varekamp, notaris, agrarisch specialist. Ondernemer en vanuit de voorliefde voor de paardensport initiatiefnemer van 'Hippisch Notaris', een onderdeel van Varekamp Notariaat.