Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

Manifest LTO kent drie pijlers

LTO heeft haar concept-toekomstvisie 2030 gepubliceerd. Hiermee wil zij voor de 18 sectoren binnen de land- en tuinbouw een stip op de horizon voor zetten.

“Goed eten”, “mooi groen” en “sterk ondernemerschap” zijn de drie thema’s. Hierbij kan gedacht worden aan biologisch boeren, het verrichten van maatschappelijke diensten als zorg en recreatie en tot slot hightech innovatie. De boeren kunnen zelf kiezen welke transitiepaden zij willen bewandelen. Op 8 juni is een webinar waarin het concept wordt gepresenteerd, zo staat vermeld in Nieuwe Oogst.
Ook kunnen boeren via een formulier opmerkingen en ideeën plaatsen.

Als agri-notaris vind ik het mooi om te zien dat iedereen druk bezig is met het ontwikkelen van allerlei plannen voor het ‘anders’ boeren. Het is goed dat LTO hierin duidelijk voor haar leden van betekenis wil zijn.

Annet Varekamp

maakt deel uit van het redactieteam van deagrinotaris.nl. Mr J.W. (Annet) Varekamp, notaris, agrarisch specialist. Ondernemer en vanuit de voorliefde voor de paardensport initiatiefnemer van 'Hippisch Notaris', een onderdeel van Varekamp Notariaat.