Dé Agri-Notaris Dé Agri-Notaris
Dé Agri-Notaris

Over de VASN

De Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN) is een landelijk opererende, zelfstandige specialistenvereniging met meer dan 100 agri-notarissen, kandidaat-notarissen, notarisklerken en medewerkers meegerekend. Onze leden zijn notariële specialisten en staan als vertrouwenspersoon boeren, tuinders en hun gezinnen ter zijde. Notariële specialisten die met hun parate kennis op agrarisch gebied heel wat rechtskundige kopzorg uit handen kunnen nemen.

Als agri-notaris herkenbaar zijn

Dé Agri-Notaris is herkenbaar aan het agri-notaris logo. Wie zich Dé Agri-Notaris mag noemen, heeft met succes de specifieke opleiding tot Agrarisch Specialist (agrarisch recht) in het Notariaat gevolgd.

VASN investeert in kennis

Als specialistenvereniging geeft de VASN een hoge prioriteit aan scholing: verplichte kost voor alle leden. De VASN organiseert lezingen, workshops en andere bijeenkomsten. Verder werkt de VASN samen met andere organisaties om het cursusaanbod te versterken. Altijd actueel en altijd voor en door specialisten.

Contact VASN

VASN | Vereniging Agrarische Specialisten in het Notariaat
Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem
T: 0183 – 822 937
E-mail: info@vasn.nl

Klachten

De werkzaamheden uitgevoerd door leden van de VASN vallen direct, of indirect via de verantwoordelijke notaris, onder het notariële tuchtrecht. De VASN heeft zelf dus geen klachtinstantie.
Wanneer u een klacht wilt indienen over het functioneren van een VASN lid, kunt u meer informatie vinden via de website van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.